Abonneer je op nieuwe blogs

Document management op maat zonder maatpak | Blog CloudCompagnon

Wie ervaring heeft met de mode- of ICT-branche, weet dat maatwerk passend maakt. Maatwerk zorgt ervoor dat een pak jou past, inclusief je wensen en lifestyle. Het valt mooi, zit lekker en met die kwalitatieve stof hoef jij je geen zorgen te maken over bijzaken zoals kreukels. Een goede kleermaker verstaat zijn vak en zet jouw ideeën om in functioneel Italiaanse swag. De kosten voor dit vakmanschap betaal je met liefde. Je voelt je immers geweldig omdat je pak voor je werkt.

De dure consultant

In ICT-land zien we veel paralellen als het gaat om maatwerk. Maatwerkoplossingen zorgen voor een goede aansluiting bij en ondersteuning van jouw bedrijf. Jij hoeft je daardoor geen zorgen te maken over bijzaken die niet met je primaire bedrijfsdoelen te maken hebben. Voor passend maatwerk heb je een goede consultant – vaak dan weer in een maatpak – nodig die jouw wensen vertaalt naar softwarefunctionaliteiten. Maatwerk is vaak complex, het opleveren duurt lang en is daarom kostbaar. En natuurlijk moeten die maatwerkpakken ook betaald worden 😉

Confectiepak(ket) versus maatpak(ket)

Wat nu als je niet wilt betalen voor dure maatwerkpakken? Dan ben je gedoemd tot de standaardinrichting en -functies van zo’n pakket. Wanneer je groeit past het niet meer of werkt het niet slim genoeg zullen velen zeggen… Dat zien wij (de mannen zonder maatpakken) van CloudCompagnon anders. Wij herkennen wat de behoefte van het MKB is en bieden een document management systeem (DMS) dat de gulden middenweg kiest. Met veel ervaring in de DMS-wereld vinden wij het namelijk onzin dat implementaties zolang moeten duren en maatwerk zoveel moet kosten. Bij de ontwikkeling van CloudCompagnon stond de 80/20 regel centraal: 80% van het maatwerk voor 20% van de kosten, dankzij een flexibele en configurabele online oplossing. Document management doorstikt met consultancy-ervaring en adviezen, tot een oplossing die voor je werkt én betaalbaar is. Je betaalt sowieso alleen voor datgene wat je echt gebruikt. Zo kun jij als klant mooi zelf dat maatpak veroorloven.
Dennis

Dennis

'Creatieve commerciële techneut'. Digitaliseren van fysieke archieven, innovatie en documentmanagement. Je vind hier een verzameling van mijn blogs voor CloudCompagnon en Solid Flows. Ik probeer ik speels en begrijpelijk te schrijven over vakinhoudelijke zaken en functionaliteiten van onze innovatieve oplossingen.